Ресетирање на лозинка

Имам корисничко име

Доколку го знаете вашето корисничко име а сте ја заборавиле лозинката, тогаш на вашата електронска пошта ќе ви биде испратен линк на кој ќе можете да ја ресетирате лозниката.

Имам ДККлуч и сигурносен код

Доколку сте го заборавиле вашето корисничко име, а имате ДККлуч и сигурносен код, тогаш со тие податоци можете да ја промените лозинката и да го дознаете вашето корисничко име.